Hvalpe


Kennelens hvalpe

Vi har fokus på at vores avlstæve trives i daglig dagen. Og vores hvalpe får den bedste og mest kærlige indgang i tilværelsen.
Vores kennel har været medlem af Dansk Kennel Klub i flere årtier. Det betyder at Kennel Flatcoat-Lolland følger både de lovpligtige krav og hensigtsmæssige retningslinjer, som Dansk Kennel Klub har opsat for avl. Det betyder ydermer, at Kennel Flatcoat-Lolland både overholder og støtter op om DKK’s etiske anbefalinger for avl.
Hvalpene leveres med garanti efter DKK’s gældende regler.
Hvalpekuld 2021

Hanhunden der er far til Ellas andet hvalpekuld, 2021 hvalpekuldet, er Flatgold’s Ladies love Country Boys, i daglig tale kaldet Laddie.

Da vi efter 11 3/4 år i februar 2021 måtte sige farvel til Canis besluttede jeg, at Ella måtte stå for med et hvalpekuld også i 2021.
 
Jeg havde allerede inden 2020 kuldet besluttet at ved Ellas andet kuld skulle hendes partner være Flatgold’s Ladies love Country Boys han og Ella, vidste jeg, passer bare sammen, både når vi taler om evner og samarbejdsvilje, men i særdeleshed også typemæssigt. De er begge bedømt excellent på udstillinger og de er ligeledes begge præmierede med 1. præmier på prøver. De er begge tæt på idealet af en flatcoated retriever.
 
Jeg havde også besluttet mig for, at jeg selv ville beholde en tævehvalp fra kuldet når Canis ikke var mere! så:
Den 29. Oktober 2021 kunne vi sige velkommen til vores nye superkuld. 5 tævehvalpe, 3 leverfarvede og 2 sorte og 3 hanhvalpe, alle 3 sorte.

Ella og Laddie 2021

Link til billeder af 48 dage gamle hvalpe

Ella og 48 dage gamle hvalpe

Link til billeder af 13 dage gamle hvalpe

Ella og 13 dage gamle hvalpe

Ella og 13 dage gamle hvalpe

Ella og 4 dage gamle hvalpe

Ella og 4 dage gamle hvalpe

Ella og 4 dage gamle hvalpe

Ella og 4 dage gamle hvalpe

Ella og 4 dage gamle hvalpe

Hvalpekuld 2020

Hanhunden der er far til Ellas første hvalpekuld, 2020 hvalpekuldet, er Whizzbang´s Catching Fire, i daglig tale kaldet Elton.

Elton er højt præmieret på mange udstillinger, men ikke markprøvepræmieret. Han har dog alle de kvaliteter, der skal til for at kunne begå sig i jagtlivet. Han er rolig og først og fremmest fokuseret og meget samarbejdsvillig, han er desuden lynhurtig og går frygtløs og gerne frem gennem tæt og ukendt terræn.
 
Elton er valgt som far til 2020-kuldet fordi jeg tror, han og Ella sammen giver aktive, samarbejdsvillige og meget smukke afkom.

Download fiktiv stamtavle for hvalpekuldet 2020

15 dage efter fødslen

Hvalpekuld 2016

Forældrene til hvalpekuldet 2016 er Flatcoat Lolland Mocca´s Canis og Bjugel´s Pearlocean Strike. Begge avls hunde kan føres helt tilbage til 1960erne til de først flatcoats i Danmark.

Den 27. oktober 2016 nedkom Canis med 10 Hvalpe 7 tæver og 3 hanhunde. Desværre døde den ene han hvalp på andendagen, hvilket betyder at kuldet nu består af 7 tæver og 2 hanhunde. Alle hvalpene blev solgt og har fundet nye gode hjem.

Download fiktiv stamtavle for hvalpekuldet 2016

15 dage efter fødsel

2 dage efter fødslen

Hvalpekuld 2014

Hanhunden Zar fra Kennel Flathounds var fader til Kennel Flatcoat-Lollands hvalpekuld i 2014, mens det var vores tæve Canis, der var moderen.

Kuldet kom til verden den 8. april 2014. Det bestod af 8 hvaple, 3 sorte 2 brune hanner, samt 2 sorte og en brun tæve. De var klar til at flytte hjemmefra grundlovsdag d. 5 juni 2014. Alle hvalpene blev solgt og har fundet nye gode hjem.