07 feb 2016

SEC_målsætning

Kennelens målsætning Det er Kennel Flatcoat Lolland’s

07 feb 2016

Kennelens målsætning

Det er Kennel Flatcoat Lolland’s målsætning at avle hunde der er letførte og har viljen til at behage. Målet er tillige at hundene har et godt og typisk racetemperament, samt at jagtlysten er bibeholdt!
Og hvad betyder så denne målsætning? Der lægges vægt på egenskaber som: Et godt og typisk flatcoat–temperament hvor hvalpene har lyst til livet, er aktive og har stor lyst til at samarbejde.
Hvalpene skal have de brugsmæssige egenskaber i orden. Forstået på den måde at de snart sagt kan bruges i alle grene inden for hundearbejde. Det være sig som service– og blindeførerhund, som redningshund, som sports- og agillityhund, samt til dogdancing eller som traditionel jagthund.
Det skal være en hund, der er med på hvad vi som ejere synes er sjovt. En dejlig familiehund der er den perfekte følgesvend for hele familien, og altid er parat til hvad vi nu finder på. Det kan jo være gemmeleg med børnene, jagt med mor eller far, eller bare en aftentur ved siden af cyklen og en gåtur ved stranden.
For at nå disse mål bygger Kennel Flatcoat Lolland’s på det bedste avlsmateriale fra både de gamle engelske og danske arbejdsslinjer. Vores hunde kan føre sine aner tilbage til linjer fra Kennel Tarnccourt og Kennel Claverdon, samt Kennel Warrresmere og Kennel Varingo i England. I Danmark er det kenelerne; Jigger, Friia og Bjugel, der ligger bag vores avlstæver.
Leave a comment
More Posts
Comments